X

Uw behandelaar

‘Leef vanuit je eigen kracht en mogelijkheden’

Die wens wil ik mijn cliënten graag meegeven. Het is de rode draad van mijn praktijk: met oosterse geneeswijzen werken aan gezondheid, vitaliteit, kracht en welzijn. Na 14 jaar ervaring als fulltime acupuncturist, weet ik waar ik het over heb. Ooit ben ik begonnen als fysiotherapeut, waarbij ik me vooral op kinderen en sporters richtte. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie leerde ik de oosterse geneeswijzen kennen.

Het heeft toen nog enkele jaren geduurd voordat ik aan de opleiding als TCM therapeut begon. Een wereld ging voor mij open. Ik ontdekte dat er meer mogelijkheden zijn om mensen te behandelen en coachen bij hun gezondheidsklachten. Inzicht in je klacht, voeding, passende beweging en coaching kunnen je klachten verminderen of laten verdwijnen.

Het is een andere manier van denken, het heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn eigen gezondheid waardoor ik in staat ben om zelf meer de regie hierover te voeren. Daarnaast heb ik al veel mensen geholpen om weer in hun eigen kracht te gaan staan en hun eigen mogelijkheden te benutten, maar zich vooral comfortabel laten voelen in hun eigen lijf.

Mensen met een glimlach naar huis zien gaan is elke dag weer een cadeau.

 

Daarnaast heb ik een andere passie. Als bestuurder en docent vertel ik graag over de wereld van de Chinese geneeskunde. Studenten inspireren en op weg helpen naar meer inzicht in de oosterse geneeswijzen. Meer info kunt u vinden op www.tcma.nl

Gratis intake

Omdat jij uniek bent, gaan we graag het gesprek aan.
Wat wil je, wat past bij je. Acupunctuur Leiden is gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde.
We zoeken daarbij de behandeling die voor jou de ideale combinatie is van technieken.

 

 
 
Meld je aan voor een intake